Tuesday, March 10, 2009

ရွမ္းထမင္းသုပ္

ရွမ္းထမင္းသုပ္

လိုအပ္ေသာ ပစၥည္းမ်ား

ဆန္ေကာင္း နို့ဆီဘူး ၂ဘူး၊ ငါး ၅၀က်ပ္သား၊ ပဲမႈန့္ ၂က်ပ္ခြဲသား၊ ဆီ ၁၀က်ပ္သား၊ ၾကက္သြန္နီ ၅ဥ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၃ဥ၊ ငံျပာရည္/ဆား ႏွင့္ ဂ်ဴးျမစ္ အနည္းငယ္

ငါးမ်ားကို ငံျပာရည္ ထည့္ျပဳတ္ျပီး အသားမ်ားခ်ည္ ဖယ္ထားပါ။ ဆန္ကို ခပ္ေပ်ာ့ေပ်ာ့ ခ်က္ထားပါ၊ ၾကက္သြန္ ျဖဴ နီ ကို ဆီက်က္ ခ်က္ထားပါ၊ ထိုေနာက္ ထမင္း၊ ငါး၊ ဆီက်က္ တို့ကို ေရာျပီး ထမင္းလံုးေပ်ာက္ေအာင္နယ္ျပီး ငါးထမင္းကို ဂ်ဴးျမစ္ျဖင့္ စားသံုးနိုင္ပါသည္။

No comments: